Radne biografije ključnih ljudi

Zoran Milivojević, izvršni direktor i član Investicionog odbora

Diplomirani ekonomista (Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu)

Profesionalnu karijeru započeo je u firmi Metalservis u odeljenju nabavke i prodaje. Od 1996. Do 2002. zaposlen je u firmi Delta M Beograd kao rukovodilac postprodaje i dilerske mreže na teritoriji SCG. U tom periodu je rukovodio i prvim servisno prodajnim objektom u vlasništvu Delta M.

2003. godine karijeru nastavlja u revizorskoj kući Deloitte, gde je aktivno učestvovao u reviziji finansijskih izveštaja preduzeća i osiguravajućih društava:  JAT, Genex, Imlek, C Market, Sintelon, NIS. Bio je direktno zaslužan za implementaciju PDV-a i njegov računovodstveno-finansijski tretman u sistemima kao što je Tigar, Mobtel, B92.

Od 2006. do novembra 2014. godine zaposlen je u Dunav društvu za upravljanje DPF na poziciji direktora sektora za finansije i računovodstvo. Bio je zadužen za izradu finansijskih izveštaja Društva i Fonda, koordinaciju rada sa brokerskom kućom, kastodi bankom i Narodnom bankom Srbije. Član je Investicionog odbora Društva od 2007. Godine.

03.12.2014. stupio je na dužnost izvršnog direktora Dunav društva za upravljenje dobrovoljnim penzijskim fondom.

Učestvovao je na brojnim domaćim i inostranim forumima.

 

Ivan Batinica, portfolio menadžer i predsednik Investicionog odbora

Diplomirani menadžer bankarstva (Fakultet za finansije, bankarstvo i osiguranje Univerziteta u Beogradu).

Ima preko 12 godina iskustva na brokerskim i asset management poslovima na domaćem finansijskom tržištu, kao i preko 12 godina trgovačkog iskustva na globalnim finansijskim tržištima.

U brokerskoj kući ´City Trust Securities´ radio na poziciji brokera u trgovanju akcijama i kratkoročnim dužničkim hartijama od vrednosti.

U brokerskoj kući ´Dunav Stockbroker´ radio na pozicijama brokera i analitičara sa glavnim zadatkom kreiranja portfolia i aktivnog upravljanja trgovačkim računima institucionalnih investitora. Od 2004. godine imao jednu od vodećih uloga u vođenju portfelja društva za penzijsko osiguranje ´Dunav TBI´.

Poseduje licencu Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije za obavljanje delatnosti brokera i licencu i dozvolu za obavaljanje poslova portfolio menadžera.

Od juna 2007. godine portfolio menadžer u Dunav društvu za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom.

 

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8