O DRUŠTVU

Dunav društvo za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom a.d. (Društvo) dobilo je dozvole za rad, organizovanje i upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom 8. marta 2007. godine, na osnovu rešenja Narodne banke Srbije broj 4496 i 4495. Društvo upravlja Dunav dobrovoljnime penzijskim fondom (Fond).

Informacije

Sedište društva: Knez Mihailova 10/V, Beograd
011 3036 410, 011 3036 420
office@dunavpenzije.com
Matični broj društva: 17411233.

U društvu je zaposleno 37 profesionalaca koji rade u 7 prodajnih mesta širom zemlje.

Kastodi banka: OTP banka Srbija a.d. Novi Sad, Trg Slobode 5, NoviSad

Brokersko dilersko društvo:

  • Dunav Stockbroker a.d., Kolarčeva 7/1, Beograd
  • Unicredit Bank Srbija a.d., Jurija Gagarina 12, Novi Beograd
  • Momentum Securities a.d., Futoška 1a, Novi Sad

Revizorska kuća: PKF d.o.o Beograd, Palmira Toljatija 5/III, Beograd

Lice za zaštitu podataka o ličnosti:

Biljana Vladisavljević
011 3036 410
biljana.vladisavljevic@dunavpenzije.com

Ovlašćeno lice za postupanje po zahtevu za slobodan pristup informacijama od javnog značaja:
Ana Stanković
011 3036 410
ana.stankovic@dunavpenzije.com

Misija

Uz uvažavanje i potpuno razumevanje potrebe naših članova za finansijski sigurnim i dostojanstvenim starenjem, mi smo dobrovoljni penzijski fond koji im pomaže u mudrom i odgovornom planiranju privatne penzije.

Takođe smo partner poslodavcima u njihovim naporima da privuku, razviju i motivišu zaposlene kroz finansijsku podršku u ostvarivanju privatne penzije.

Kao vodeći dobrovoljni penzijski fond u Srbiji, sa širokom prodajnom mrežom i odgovornim i profesionalnim investiranjem poverenih sredstava, posvećeni smo razvoju i očuvanju dugoročnih odnosa sa našim članovima u doprinošenju njihovoj, i dobrobiti celokupne zajednice.

Osnivač

Osnivač Dunav društva je Kompanija Dunav osiguranje, akcionarsko društvo za poslove osigranja, reosiguranja, saosiguranja i ostalih usluga u ovoj oblasti. Jedina kuća na domaćem tržištu registrovana za više od 180 usluga svih vrsta životnih i neživotnih osiguranja.
Sa ukupnim tržišnim učešćem od 27%, razvijenom prodajnom mrežom sa 28 glavnih filijala i oko 600 prodajnih mesta koja omogućavaju široku nacionalnu pokrivenost, visokim stepenom ažurnosti u rešavanju šteta od 96,4%, Kompanija Dunav osiguranje je vodeća na domaćem tržištu osiguranja.

Kompanija Dunav osiguranje je većinski vlasnik preduzeća u sastavu Dunav grupe koju čine:

Shvatajući značaj korporativne društvene odgovornosti, Dunav osiguranje ulaže u brojne sportske kolektive i pojedince, kulturne, naučne i umetničke projekte.

Više informacija možete naći na adresi:
www.dunav.com

Dobrovoljna penzija je nasledna!

Biografije

Finansijski izveštaji

Finansijski izveštaji Fonda

Finansijski izveštaji Društva

Pravila poslovanja

Na osnovu člana 21. Zakona o dobrovoljnim penzijskim fondovima i penzijskim planovima („Sl. glasnik RS“, br. 85/05 i 31/11) i člana 68. stav 1. tačka 1. Osnivačkog akta, Upravni odbor „Dunav društva za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom“ a.d. na 75. sednici održanoj 28.12.2011. godine usvojio je Pravila poslovanja.

Imajući u vidu da su, odlukom Nadzornog odbora od 22.06.2012., odlukom izvršnog direktora od 10.03.2014. godine, i odlukama Nadzornog odbora od 29.05.2015.godine i 31.01.2020. godine, izvršene izmene i dopune Pravila poslovanja, u nastavku je prečišćen tekst predmetnog akta.

Let's figure out how we can improve your business!

Sed sagittis – sapien et turpis laoreet euismod. Integer ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere.